Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hvordan tog golden retriever hunde, hvordan tog gyldne retri

Slip tid: 2018-06-08 15:13:07  Hits: 16

det er relativt nemt at lære golden retriever for at hilse på folk.for de fleste hunde, med en eller to fødeindtagelse kan skabe grundlæggende bevægelser.vi beskriver i detaljer, de foranstaltninger, den hund ejere til at uddanne golden retriever håndtryk.  


1) første lad golden retriever hund bliver bekendt med de kodeord   for det første, at bestemme håndtryk, der svarer til de kodeord, kodeord, skal være nøjagtige, og vil ikke blive forvekslet med andre fremtidige aktioner eller kommando passwords for at blive uddannet, f.eks.: håndtryk.sloganet skal fremhæves i uddannelses - og sund skal være klar.så du kan træne i følgende rækkefølge.  


2) fire skridt til at lade jin mao lære at ryste hænder  


(1) sørge for, at deres golden retriever allerede er sulten.når man især ønsker at spise, når de deltager i en særlig undersøgelse, må du have noget, du elsker at spise som en belønning til enhver tid.  


(2) en passende uddannelse, foder, den gyldne hår lidt, og ophæve de følelser. det er også en fyr forføre din lille jinmao mave, der vil lære den entusiasme, vil blive større.  


(3) når hunden har spist noget og har en fast holdning, hunden begynder at lede håndtryk: når det kommer tæt på eller rører dog & # 39, s forelegs, vil det normalt et ben, løft.det er et håndtryk.prototypen, når de råber håndtrykket kommando, går tæt på den forreste ben.hvis det er ophævet, og det kan holde sine ben, så slip det. vent til at fastsætte sin holdning, og derefter går videre til næste gang.hvis det holder sit ben venter i praksis, giver det en hånd og give det en lille belønning.  


(4) da golden retriever har et klart indtryk af ben, at handling, ikke længere røre eller behandle den med hånden, bare råbe... ryste hænder.hvis det er løftet op, hold det og belønning til at spise lidt, hvis ikke løfte - og skriger et par gange, jeg kan virkelig & # 39; ved ikke, når jeg løfter mit ben.sådan her, efter kort tid, bør det være muligt at udgøre den grundlæggende foranstaltninger for at give hånd.  


håndtryk er en god måde for ejeren at kommunikere med hunden, og hunden er let at adlyde denne bevægelse.derfor, når den hund er glad, det vil tage initiativ til at give den forelegs og ryste hænder med dig.ryste hænder er en forholdsvis enkel øvelse i hundetræning.det anslås, at alle kan forstå det hurtigt.      


tips: den bedste træning for golden retriever hvalpe  


- 3 - 4 måneder er den bedste træning for golden retriever hund?  


i almindelighed, lyshåret hvalpe under 3 måneder gamle, er ikke egnet til uddannelse, især for de små gyldne hår på 1 til 2 måneder.det vil være bedre at begynde uddannelse jin mao hvalpe efter 3 til 4 måneder.  


for det første golden retriever hvalpe har været forholdsvis stærk på dette tidspunkt, og knoglerne er forholdsvis stærk.samtidig injektion af vaccination er ved at være afsluttet, og det er også tilpasses de nye forhold.  


for det andet er et godt tidspunkt at have gode vaner af golden retriever uddannelse.efter at de golden retriever hvalpe hjem for første gang, skal du og # 39; t rush og spiller uddannelse umiddelbart med hvalp, således at det kan blive syg let.det rigtige er, at de hvalpe i det rigtige sted først, så lad det hvile roligt og lad hvalpene har tillid til den nye hjem.denne periode varer en uge, og du kan begynde at gøre golden retriever hvalpe med det omgivende miljø og etablere daglige vaner.  


for det tredje er bedre for den samme person, som er ansvarlig for jin mao & # 39; kostvaner, herunder overholdelse af hunden & # 39; s appetit er ikke normalt, og at den hund & # 39; s defækation og så videre.

Tidligere: tips at trimme din hund er søm

Næste: hvordan dette blide kæmpe redded...