Dongguan Opensesame Tech CO., LTD

hvordan dette blide kæmpe reddede to brødre.

Slip tid: 2018-06-08 16:45:11  Hits: 12

en blid kæmpe for en sort hund har vundet prestigefyldte dyr medalje for at redde to brødre, der lider af de rædsler, depression.

Lemmy-969635.jpg


sådan var det skrøbelige mentale tilstand af brødre max og joe landowski efter tabet af en familie, kæledyr, deres mor frygtede det værste.


ældste søn, max, 27, blev så opslugt af sorg efter døden blev han selvmordskandidat. så kom lemmy den storslåede mastiff, hvis store personlighed har bragt brødre nye fandt lykken. for joe, 19, der lider under social uro og tilbragte fem år låst inde på sit værelse, han kannu gå ud at lege med lemmy. som lemmy var beæret med den prestigefyldte blue cross medalje i dag, brødre "mor forklarede, hvorfor deres nye redde pet var en værdig modtager

lemmy-5-1368881.jpg


maria landowski, fra didcot, oxfordshire, sagde, at miste deres familie hund suzi havde set en dramatisk effekt på hendes sønner liv, men så lemmy kom fra en blue cross genhusning center. "lemmy har bragt stor glæde for vores familie, efter sådan en tragisk begivenhed for os, og jeg tror, han reddede min både barnren er liv, "sagde hun." begge mine sønner er blevet meget deprimeret efter døden af suzi.min ældste søn, max blev selvmordstanker.det er det værste, enhver mor kan opleve, at din søn i en så lille sted, det knuste mit hjerte. "" som en mor, at min søn er nu føler sig sikker og lykkelig i sit liv og ikke længere det selvmorderisk betyder så meget, ord kan ikke beskrive det.lemmy sagde, at han har reddet ham. "

Lemmy-6-1368884.jpg

medicinsk opdagelse kæledyr er den hyppigste modtagere for deres livreddende narrestreger. i år den hyldest, blev åbnet for familie, kæledyr og dommere, som anses for den inspirerende måde lemmy reddet brødre fra alvorlig depression og selvmord, gjorde ham til en værdig vinder. max forklarede, hvordan lemmy har ændret hans live. "de siger depression er en sort hund, det tog en stor sort hund hedder lemmy til at hjælpe mig med mine," sagde han. "jeg kan ærligt sige, at jeg ved ikke, om jeg ville være her, hvis det ikke var for ham.jeg var i et dårligt sted med min mentale sundhed og kunne ikke se en udvej. "lemmy har ændret mit liv, han bringer mig så meget glæde og bond, vi har, er grunden til, at jeg kommer i morgen, jeg frygter at tænke hvor & # 101. vi ville være uden ham.vi er glade for at være i stand til at give ham den blå kors medalje, viser, hvor fantastisk det er. "

Lemmy-7-1368887.jpg


siden 1940 blue cross medalje har traditionelt været forelagt til dyr med politiet hunde og medicinsk opdagelse kæledyr er den hyppigste modtagere for deres livreddende narrestreger. i år den hyldest, blev åbnet for familie, kæledyr og dommere, som anses for den inspirerende måde lemmy reddede brorfra alvorlig depression og selvmord, gjorde ham til en værdig vinder. max forklarede, hvordan lemmy har ændret hans liv. "de siger depression er en sort hund, det tog en stor sort hund hedder lemmy til at hjælpe mig med mine," sagde han. "jeg kan ærligt sige, at jeg ved ikke, om jeg ville være her, hvis det var ikke for him.jeg var i et dårligt sted med min mentale sundhed og kunne ikke se en udvej. "lemmy har ændret mit liv, han bringer mig så meget glæde og bond, vi har, er grunden til, at jeg kommer i morgen, jeg frygter at tænke hvor & # 101. vi ville være uden ham.vi er glade for at være i stand til at give ham den blå kors medalje, viser, hvor fantastisk det er. "

UK-1368873.jpg

blue cross exexcutive sally de la bedoyere, en af medaljen, dommere, siger den ære erkender den vigtige rolle, de spiller som kæledyr er venner, familie, og selv life-savers.she indsættes: "lemmy er historie ville røre vores hjerter.det var svært at vælge en vinder som alle udnævnelser, viste, hvor meget kæledyr beriger vores liv i så mange gode måder, men vi følte, at dette fantastiske hvalp var en sand og endnu ikke helt. " lemmy er historie viser, hvor pet, fra en baggrund, kan få en vigtig, selv livreddende, indflydelse på deres ejere. "de ændre vores liv, og det er derfor, blue cross vil altid være her til at hjælpe dem, når de er i nød." blue cross er en national fond, der har hjulpetsyge, tilskadekomne, forladt og hjemløse dyr i over 120 år. udnævnelser til blue cross - 2019 vil åbne senere i år.Tidligere: hvordan tog golden retriever hund...

Næste: Mercedes G-Klasse im Testsdfsd